Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Ett par bättre dagar

IMG_20170318_173612_396

 

Vi har haft en riktigt skön helg änsålänge. Jag har mått bättre i hela två dagar och det är så himla skönt att orka göra lite mer! Jag vet dock att jag troligtvis kommer slås ned snart igen, men dom här dagarna glider jag ett tag på.

 

IMG_20170318_120856_407

 

Roy är ledig ännu hela nästa vecka, och jag har lite panik inför hur jag ska orka då han börja jobba igen. Men nog ska det säkert gå bra. Jag tror att denhär värsta utmattningen slog till då jag slappnade av då han blev ledig.

 

IMG_20170318_103248_996

 

Idag har vi ritat färgglada teckningar, varit ute och åkt både sparkstötting, rattkälke & trehjuling, och så har vi myst extra mycket med våra tre- och fyrfotingar. ❤

Wilton är väääldigt intensiv på alla plan just nu, så jag hoppas på bra sömn inatt och sovmorgon imorgon så att vi får vila upp våra nerver lite, haha.

Ha en skön lördagskväll hörni! Vi myser med glass och grönsaker med dipp. ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats