Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Ett hemskt illamående

Dom senaste tre veckorna har jag mått illa från & till, ibland så kraftigt att jag suttit i sängen halva nätterna och inte ens klarat av att lägga mig ner.

I samband med illamåendet har magen blivit stenhård och känts precis som då jag hade sammandragningar då jag var gravid med Wilton. Även magkramper har förekommit.

Till slut var jag säker på att jag är gravid, och fastän testerna visade negativt så kunde jag inte lita på att de stämde. Jag hann nog tänka både en & två gånger att jag inte orkar med ännu en graviditet med sådär hemskt illamående, och nu då jag har en liten vilding att ta hand om dessutom.

Jag lämnade blodprov & urinprov till hvc, så då fick jag bekräftat att jag inte är gravid. Dom tyckte dock att jag skulle boka in en läkartid eftersom jag mått så pass dåligt.

 

Jag fick en läkartid samma dag, och efter mycket kläm på magen och långa funderingar så kom vi fram till att jag troligtvis har IBS (läs mer här om ni inte vet vad det är).

Troligtvis har jag haft sjukdomen länge (jag har ju alltid haft massa problem med magen) men då jag började dricka Aloe Vera i september 2015 så försvann de värsta symptomen. Dock så har jag de senaste veckorna fuskat lite med Aloe Veran, och då resulterade det i att symptomen bröt ut igen. Därav illamåendet och kramperna. Så nu ska jag se till att aldrig fuska igen, för det är inte värt det!

 

Så en till sjukdom alltså.. Nåja, så länge jag vet hur jag ska tampas med den så är det lugnt. Nu ska jag se till att alltid ha hem några dunkar extra av Aloe Vera-gelen så att den aldrig hinner ta slut. ❤

 

AV

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats