Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Ett dygn i Stockholm

I lördags hoppade jag på flyget i Vasa tillsammans med min fina vän & kollega Martina. En heldag i Stockholm fylld med inspiration väntade. På söndag bänkade vi oss i auditoriet vid Stockholms Universitet tillsammans med 700 kollegor. Vi fick lyssna på fantastiska föreläsare (bl.a. min stora förebild Johannes Hansen!), träffa massa trevliga människor, och så fick jag dessutom gå upp på scen och ta emot presenter & applåder för att jag uppnått positionen Supervisor.

Det blev en superrolig dag, och jag längtar till maj då nästa inspirationsdag hålls! Jag har utan tvekan valt rätt jobb, och det är så roligt att vi blir fler & fler hela tiden. 🙂

 

inspirationsdag

Jag med min underbara coach/sponsor/vän Carro, och fantastiska Johannes Hansen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats