Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

”En tjockis som säljer bantningspiller”

”Nej tack, jag är inte intresserad av dina bantningspiller”, och så synas jag från topp till tå.

 

cykla

Okej hörni, nu ska jag berätta en sak för er.

 

För det första: Jag säljer inga bantningspiller. Jag förstår att en del kanske fått det om bakfoten eftersom jag postar en hel del resultatbilder på Instagram, men våran F.I.T.-serie (som förresten inte är nån bantningskur, utan en LIVSSTILSFÖRÄNDRING) är en sån himla liten del av alla produkter jag säljer. Vi har 200 produkter i vårt sortiment, och största delen är kosttillskott (som förresten är världens bästa & renaste kosttillskott. Inga onödiga tillsatser och inga syntetiska ämnen). Jag säljer även hudvård, makeup, hårvård, produkter för husdjur & hemmet osv. Så nej, jag säljer inte bara C9-boxen & F.I.T.-serien även fast fokus varit mest på det nu.

 

Och för det andra: JA, JAG ÄR TJOCK. Men nej, det har inget med våra produkter att göra. Jag är tjock pga stress, sjukdomar & mediciner. Plus ett hemskt sockerberoende utöver det.

Jag äter de bästa kosttillskotten man kan hitta, och dom hjälper mig att hållas på benen. Jag törs inte ens tänka hur jag skulle må utan dom. Jag märker så fort jag fuskar lite med dom hur otroligt mycket sämre jag mår.

Jag skäms över hur jag ser ut just nu och försöker om & om igen ta itu med kosten & träningen. Men den ständiga tröttheten & stressen orsakar ett äckligt begär efter socker. Jag sätter käppar i hjulen för mig själv om & om igen. Jag skäms också då jag berättar om vår F.I.T.-serie åt folk och dom synar mig och undrar varför det inte har fungerat för mig. Men återigen – det har inget med det att göra. C9 har hjälpt mig otroligt mycket, och jag hade garanterat varit ännu tröttare & ännu tjockare om jag inte hade kört det.

 

Nu törs jag knappt säga det här, men jag ska verkligen försöka hitta motivationen till att köra C9 + F1 nu. Jag vet hur mycket det kommer ge mig bara jag orkar fokusera. För jo, det kräver ju lite jävlar anamma. Man kan inte bara glida genom 39 dagar på ett bananskal, utan man får ju jobba lite också. Vilken tur att man får äta massa god mat i alla fall, annars hade jag aldrig stått bakom det här programmet. Jag ska bara försöka ta mig genom en fullspäckad vecka nu så kör jag igång sen. Hejar ni på mig? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. C

  Även om du påstår att FL inte kör med fula säljtrick utan skriver ut allt, så kan du verkligen inte mena att deras produkter är rena och att de bara tillsätter det nödvändigaste och tar fram de bästa alternativen. Många produkter innehåller väldigt mycket parabener, finns även produkter som innehåller tricolosan! Många av deras ätbara produkter innehåller sorbitol, som till och med de största företagen (t.ex. Coca Cola) valt att ta bort ur deras produkter på grund av denna effekt. Därtill är många produkter fyllda med PEG och EDTA ämnen. Så de tillsätter verkligen inte bara det nödvändigaste utan man kan nästan säga att de fyller upp de med massa onödiga ämnen så du ska betala mer för mindre verklig produkt.

  http://www.annahallen.se/forever-living-ar-det-sa-rena-som-de-lovar lite läsning.

  1. saragunmarie

   C – ”Väldigt mycket parabener” – var fick du den mängden ifrån? Ge mig gärna ett specifikt exempel så reder jag ut det med dig. Sorbitol är ett bättre alternativ till socker eftersom det inte påverkar blodsockret. Som jag redan sa så ser det fel ut om man jämför innehållsförteckningen med nån liknande produkt av annat märke eftersom dom allra flesta döljer massa tillsatser som finns i deras produkter, till skillnad från Forever som skriver ut ALLT. Dom flesta företag skulle behöva ha större tuber & burkar till sina krämer & kosttillskott om de hade skrivit ut allt eftersom innehållsförteckningen inte skulle få plats annars. Sad but true.

  1. saragunmarie

   Maria – Man kan kalla det vad man vill, men jag har hursomhelst för många extrakilon som jag inte mår bra av. :/

 2. Sarah

  Aloe veran innehåller citronsyra, inget som ska finnas i några naturliga produkter. Holistics aloe vera innehåller som exempel endast aloe Vera och inget annat.

  1. saragunmarie

   Sarah – Holistic kör med fula säljtrick och visar inte hela sanningen. Eftersom det (otroligt nog) är lagligt att inte skriva ut ingredienser som står för mindre än 5% i en produkt så har dom (och många andra företag) valt att göra så, dvs att undanhålla information från konsumenterna. Forever Living skriver däremot ut ALLT, även fast det är en mikroprocent det handlar om, därför kan det se illa ut då man jämför, och det är Holistic väl medveten om. Forever Living vill dock va ett ärligt företag rakt igenom, och då skrivs ALLT ut, hur obetydligt det än kan va.

   Aloe Veran är en grönsak som ruttnar fort, och så fort innehållet i bladen kommer i kontakt med syre som börjar näringen oxidera och ytan blir brun. Jämför det med ett äpple – då du skär det mitt itu och låter det ligga på bordet en stund så blir det fort brunt.
   Därför krävs det en del tillsatser för att hålla Aloe Veran fräsch efter att den skördats. Om vi skulle hälla Aloe Vera gel i flaska utan minsta lilla tillsats så skulle det bara ta några timmar innan hela innehållet i flaskan är brunt, och innan den nått kunden så skulle innehållet bestå av bruna klimpar som flyter runt i en illaluktande sörja.
   Försök sälj det åt nån du. 🙂

 3. Cissi

  Hej! int e du tjock! sen undrar jag, får du dessa fula kommentarer här på bloggen, har inte sett några på länge men kanske har ja missat dem, eller tror du bara att de e så folk tänker? själv tror jag när det gäller FL att man ville ifrågasätta och debatera när C9 först kom, nu tror jag inte folk bryr sig längre, de finns liksom nyare å intressantare diskutionsämnen.. så e det för mig iallafall.. men kanske finns det de som fortfarande vill debatera..!?

  1. saragunmarie

   Cissi – Det är främst via Facebook och då jag träffar folk IRL. Jag har ju kontakt med väldigt mycket folk iom mitt jobb, så det är väl sånt man får räkna med. Det här inlägget var mest för att klargöra för alla att jag inte är tjock pga våra produkter och vår F.I.T.-serie, som en del tror. Jag antar nämligen att det är fler som undrar men inte törs fråga. 🙂

 4. Anonym

  Kära nån!! Sara du är långt ifrån tjock! Väldigt långt ifrån! Man behöver inte vara smal som en pinne,nej verkligen inte!! Alla är vi olika,men HEJ alla är vi lika mycket värda för det! Ja hoppas du ska slippa höra en massa skit,ja ja menar de verkligen,skit utav folk,att nån kan bete sig så,den människan kan inte må bra. Ja hejjar på dig och du är väldans duktig!!

 5. Milla

  Tycker inte heller att du ser tjock ut! Alla behöver ju inte se ut som trådsmala Barbiedockor heller. Men jag vet hur det är att inte vara bekväm med sig själv, jag har också ett antal kilon jag gärna skulle bli av med för att allt skulle kännas så mycket lättare då. Men att ta tag i det på allvar är sååå svårt! Min goda karaktär verkar vara som bortblåst… Försöker äta nyttigt och hälsosamt, men däremellan trycker jag i mig sånt som jag inte borde… Är också grymt sockerberoende – jag som kunde godisstrejka t o m flera år i sträck när jag var yngre! ? Jag hade ju graviditetsdiabetes när jag väntade dottern och måste då hålla mig borta från allt sött och ohälsosamt, och det är lite som om jag måste ”ta igen” allt det jag missade då och vräka i mig en massa godis och annat nu efteråt när jag får göra det… Tänker hela tiden att nästa vecka, efter det kalaset, nästa månad… osv ska jag ta tag i det och börja ett nytt hälsosammare liv, men så kommer något emellan och det blir aldrig av. Suck! ?
  Hejar på dig, du verkar väldigt målmedveten och jag vet att du kommer att klara det! Kanske du samtidigt lyckas inspirera fler av oss här ute att också göra det! ☺

  1. saragunmarie

   Milla – Nej alltså jag vill inte att nån ska tro att jag strävar efter nåt sånt. Det finns mycket mellan trådsmal & tjock. Jag vill främst må bättre och känna mig lättare. Allt blir så tungt med en tung kropp att bära runt på. Jag måste helt enkelt börja undvika godishyllan i butiken, för köper jag inte hem nåt så äter jag ju inte det heller. Tack snälla för din pepp, jag kommer absolut dela med mig här på bloggen! 🙂

 6. Elin

  Du e jättefin sara och superduktigt som vågar följa dina drömmar fast du får mycket skit! Vet hur det känns när man önskar man skulle ha orken att ta tag i hälsan på riktigt finns så mycket annat att tänka på. Men jag vet att du kan så kämpa på. Skall själv testa c9 + F1 när jag slutat amma :). Hejja dig! <3

  1. saragunmarie

   Elin – Tusen tack fina du!! <3 Jag vet att C9 & F1 kommer hjälpa mig massor bara jag hittar orken till att börja på. Men äh, det är väl bara att börja. Ett par dagar in på C9 brukar jag få massa ny energi, så jag hoppas det blir så även den här gången. 🙂

 7. Sarah

  Att kalla FLs produkter för världens renaste är väl att ta i! ? innehållsförteckning lång som attan.

  1. saragunmarie

   Sarah – Då får du nog ta och läsa om. T.ex. gula dunken innehåller 96% ren Aloe Vera, och så konserveringsmedel & stabiliseringsmedel bara för att det krävs för att produkten ska hålla sig fräsch och så att den inte börjar klumpa sig. Forever Living tillsätter alltid bara det absolut nödvändiga i sina produkter och tar alltid fram de bästa alternativen! Jämför med vilket annat märke som helst. 🙂

 8. Hej

  Jag tycker inte alls du ser tjock ut! Men vet hur det känns att inte vara nöjd. Jag hejjar på dig! 🙂 ska nog själv köra c9 bara det passar in i livssituationen, tycker det verkar som en superstart att komma igång med när det finns saker i matväg jag inte tål men som jag ibland fuskar med, så är jag dessutom bättre på att hålla igång när ja ser/ känner resultat så verkar ju som en superstart med lite detox.

  1. saragunmarie

   Hej – Tack snälla! <3 Ja, C9 är verkligen super då man behöver en kickstart eller en spark i baken åt rätt håll! 🙂

 9. Anna-Lena

  saragunmarie

  Du ska inte skämmas !! För du har inget att skämmas för ! Du har så mycket känslor för djur, människor , du kanske vill hjälpa så många att du ibland glömmer dej själv , men då har du en som aldrig sviker dej (ännu på flera år) W…n !! Så visst kan man ta på nosen att folk e fula i mun och uttrycker sej väldigt barnsligt och ogenomtänkt. Men de är inte värda att lägga negativ energi på . Lättare sagt än gjort , men jag vet att olika mediciner som man tyvärr inte kan lämna bort ofta har en inverkan att man inte ser ut som en fotomodell om det e det man vill, inte jag !! Vilket fattigt liv dessa människor måste ha , att vara fokuserade på en enda sak, utseende /vikt . Detta blev långt….
  Stå på dej och tänk på allt gott du gör , all hjälp du ger !!

  1. saragunmarie

   Anna-Lena – Tack snälla du! <3 Jag strävar inte efter att bli smal, men jag har för många extrakilon som gör allting så tungt & obekvämt. Jag vet att jag skulle må så mycket bättre om jag gick ner ett antal kilon. Tack för dina fina ord!

stats