Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

En helg i huvudstaden & släktträff

Över helgen fick jag ju lite egentid i form av en resa ner till Helsingfors tillsammans med mina två yngsta småsyskon. Målet med resan var One Direction-konserten på Olympiastadion (ett skilt inlägg med bilder från konserten kommer sen), men vi hann också med lite shopping.

Vi åkte från Bennäs med tåg på fredagkväll, tog in på hostel över natten. Vi trivdes verkligen på Hostel Erottajanpuisto. Mysigt ställe och trevlig personal. Det kändes nästan som att va på lägerskola.

På lördag promenerade vi in till centrum, åt frukost på Starbucks och shoppade några timmar innan det var dags att checka in på Scandic Grand Marina – ett superfint hotell ca. 1½ km från centrum.

 

insta 1d,

Frukost på Starbucks & taggad lillasyster.

Vi duschade och gjorde oss redo för att åka iväg mot Olympiastadion. Väl framme så insåg vi att vi skulle få köa i en evighet trots att vi var sent ute. Det var sjukt mycket folk (inte så värst konstigt alls dock). Till slut var vi inne på stadion i alla fall, och vi letade reda på våra platser.

Efter lång väntan kom dom in på scen – Harry, Liam, Niall och Louis, och publiken blev som galna. Det var så himla bra feeling under hela konserten, och killarna var så sjukt bra live!! Ett minne för livet!


 

Igår (söndag) kom vi hem, och vad härligt det var att få pussa Wilton igen! Jag hann bara duscha snabbt innan det var dags att åka vidare mot Larsmo för kusinträff. Jag har stort släkte från mammas sida, så det var full rulle hela eftermiddan & kvällen, men det blev riktigt roligt med massa program och ett hav av godsaker. Dessutom var Wilton supersnäll hela dan, så det underlättade ju massor! Jag var supertrött efter Helsingfors-resan, men orkade ändå va till slutet.

 

..Så nu har jag alltså en superrolig helg bakom mig, och jag är trött som tusan, men såå glad! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats