Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

En dag som började skit men som slutade helt fantastiskt

vildblommor,

 

I morse då jag vaknade så kände jag bara ”nääää, om jag bara skulle få ligga kvar i sängen hela dan..”, så dåligt mådde jag. Det höll i sig hela förmiddan, och jag trodde att jag skulle gå under ett tag, men det började så småningom kännas bättre.

Roy jobbade till 14, men eftersom vi firar årsdag idag så tänkte jag överraska honom lite. Han har gnällt i flera år över ryggsmärtor men aldrig tagit tummen ur för att boka en tid till massör. Så jag började ringa runt lite och fick till slut tag på en tid till kl. 15 i stan. Mommo hämtade Wilton, och då Roy kom hem från jobbet skickade jag honom i duschen och så hoppade vi i bilen och for iväg till stan. Jag släppte av Roy vid massören och fortsatte själv till Värisilmä. Där plöjde jag genom tapetbok efter tapetbok och fastnade för Borås tapeter. Tidigare har jag kollat mest på Sandbergs, men Borås är tydligen mycket billigare och passade oss stilmässigt snäppet bättre.

Efter ett tag kom Roy dit, och då fick jag motvilligt plocka bort i princip alla tapeter jag tagit fram. Inget dög åt gubbgöken, och jag blev så sur. Jag kände bara hur stressen & illamåendet kom tillbaka, men till slut lyckades vi trots allt enas om två tapeter (halleluja!). På bilden ovan ser ni tamburstapeten. Jag älskar den!

Vi passade på att äta middag i stan då vi för en gångs skull fick äta utan en gnällig bebbo hängandes i byxbenen, och sen for vi hemåt, nöjda & glada med lite ny energi. Vi plockade upp Wilton vid mommos, och då vi kom hem så somnade han bums.

Jag är så tacksam över att det blev en bra dag till slut. ❤

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats