Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Dessa ständiga pikar

På sistone har mitt liv varit ganska kaos, därav tystnaden här. Dels har jag kämpat med mina egna sjukdomar, och dels har omgivningen mer & mer vänt sig mot mig. Inte alla, absolut inte, men det är ständigt pikar, kommentarer & påhopp, så jag har varit såå less på allt!

Men så har jag ju Wilton. Mitt älskade vilddjur som ger mig så mycket krafter & kärlek varje dag. Jag lovar att han gett mig grått hår innan jag hinner fylla 30, men oavsett hur tungt det kan va ibland så vill jag aldrig aldrig va utan honom. ❤ 

Och så har jag ju jobbet. Mitt älskade jobb. Det är det som hållit mig ovanför ytan på sistone. Då jag känt att allt annat gått åt skogen så har jag satt mig ner och jobba, och då har humöret återvänt. Jag önskar bara att jag skulle slippa alla nedlåtande kommentarer & pikar. Det är såå onödigt. Jag vet vad jag gör och jag älskar det, så kan ni inte bara va glad för min skull?

Men som en kär kollega sa – MAN KAN INTE NÅ FRAMGÅNG UTAN HATERS. Så egentligen borde jag väl va glad åt skiten och låta det pusha mig framåt. Det är inga problem då utomstående häver ur sig ett & annat, men klart som fasen det sårar då nån nära spyr galla över en. Jag menar, så länge ingen kommer till skada så får väl var & en syssla med vad de vill utan att andra ska lägga sig i och förstöra?!

 

Ääääh, nu blev det här världens flum, men ni fattar. Låt mig sköta mitt så sköter ni ert, så mår alla bra. 

 

workwork

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ida

  Usch vad tråkigt att läsa!
  Jag har just läst igenom din gamla blogg och jag har flera gånger beundrat hur duktig du är. Kan inte förstå att folk ska vara sådär mot dig. För du är ju en sån som vill. Du är ju inte lat heller och inte vill jobba. Du hade ju trots allt 3 jobb för några somrar sedan, det säger ju hur duktig du är. Och gulliga Wilton, han kan inte få en bättre Mamma. Nej du är jätte duktig. Tro på dig själv, Kram från mig <3

  1. saragunmarie

   Maria – Jo, så är det. Dock är det inte alltid så lätt att låta allt rinna av sig. Jag måste bli bättre på det. ☺

 2. Milla

  Vad trist att folk som står dig nära ska klanka ner på dig – det sårar ju som allra mest då det är någon som står en nära som gör det, någon som borde vara glad för ens skull och stötta och stå på ens sida! Det är inte lika lätt stt skaka av sig de elaka orden då, som om det varit någon helt utomstående som man inte känner. Fortsätt stå på dig och göra det du brinner för och är duktig på! En stor kram från mig! ?

 3. Julia

  Jag hejjar på dig! Tycker du är super duktig, du har gått igenom mycket å jag tror verkligen du är en riktig super mamma också. Tyvärr finns det ju alltid människor som måste klankka ner på andra :/
  Keep up the good work 😉

stats