Att ta igen förlorad sömn | Saragunmarie - Mamma & matte. Kreativ & spontan. Överlevare & kämpe.

Saragunmarie – Mamma & matte. Kreativ & spontan. Överlevare & kämpe.

Annons

Att ta igen förlorad sömn

Under vår Umeå-resa sov jag bara små knyckar under hela natten pga att jag hostade massor, hade skitont i halsen och snoren rann, och jag hann inte vila på hela dan varken onsdag eller torsdag. Dessutom hade vi en rad dåliga nätter bakom oss innan resan, så idag hände nåt jag aldrig trodde skulle hända: Både jag & Wilton sov till halv 12! Ja, ni hörde rätt. Jag trodde att klockan i köket hade stannat då jag steg upp och den visade 11.33.

Vi tog nog igen en hel del förlorad sömn helt enkelt.

 

Idag har jag legat ute i solen, myst med alla djuren, fått ett IBS-skov (skitont i magen och illamående) och sovit två timmar pga det, och suttit vid datorn. En mestadels skön fredag med andra ord. Nu väntar en förhoppningsvis lugn helg med lilla familjen.

 

utebarn-,

Bilderna är tagna en morgon i början av veckan då vi steg upp olagligt tidigt och gick ut. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saragunmarie

Kommentera

Annons
stats