Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Alla ni som snokar

sticker,375x360-bg,ffffff

 

Ååååh vad jag kan bli trött på en viss typ av människor! Snokarna. Dom som följer med i detalj vad jag skriver men aldrig lämnar ett spår efter sig. Dom som tror att dom vet allt om mig eftersom dom tror att jag skriver ut precis allt på bloggen och Instagram. Dom som ibland gillar en bild i misstag i all hast under en av sina dagliga stalkerturnéer men som fort som attan tar bort sin gillning så att jag inte ska tro att bilden är värd att gilla.

Fy fasen vad jag är trött på er; alla stalkers, skvallerbyttor & snokare. Ta er en titt på ert eget liv och sopa rent framför er egen dörr innan ni börjar lägga näsan i blöt hos nån annan.

Tack. Stick.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessika

  Jag läser din blogg ganska regelbundet (och också andras bloggar), men jag lämnar sällan spår efter mig för att jag inte har något att skriva. Däremot tycker jag att det är intressant att följa med olika typer av bloggar. ?

  1. saragunmarie

   Patricia – åh vad jag önskar att det vore så. Om det där var menat att va en pik åt mig så vill jag bara önska att du aldrig mer kommer tillbaka hit, för då har du uppenbarligen missat helt hurudan person jag är och vad jag har varit med om.. Hur mycket skit jag tvingats genomlida i mitt liv trots att jag alltid varit den som hjälpt andra och helt glömt bort mig själv. Om det inte var det du menade så vill jag gärna ha en bättre förklaring.

 2. S

  Haha känner mig lite träffad. Jag är en sån som gärna läser om hur andra har det och är nyfiken på hur folk bor och vad de gör, men jag lämnar sällan spår efter mig. Men å andra sidan är det väl det som är tanken med offentligheten och sociala medier? Att vem som helst ska kunna se och läsa hur mycket de vill och anonymt om så önskas.

  1. saragunmarie

   S – jo självklart är bloggen (och mina andra some) öppen att läsa för alla, men då jag får höra på omvägar att folk pratar och drar slutsatser och skvallrar som nå gamla kärringar om det jag skriver men ALDRIG skulle gilla ett inlägg eller ens erkänna att de läser bloggen, så blir jag så jäkla less. Samma personer är också de som gillar inlägg i misstag då de snokar på Instagram, men fort tar bort gillningen så att jag inte ska få för mig att de ens har sett det och allra minst gillar det. Så töntigt & irriterande! Om man ogillar mig så mycket så kan man väl bara hålla sig borta? Jag har ju inte tvingat nån att följa mig.

 3. Milla

  Ja fy för såna människor! Man behöver ju inte alls skriva ut allt på varken blogg, FB eller Instagram utan nan väljer själv vad man vill skriva eller inte, och det borde ju folk respektera. Och inte vända och vrida på allt och dra slutsatser som inte alls stämmer. Har själv varit med om att folk förvrängt vad jag skrivit på FB, både på min egen sida och i en sluten grupp (!) och sen dragit förhastade slutsatser utan att ta reda på hur det faktiskt ligger till, slutade i ena fallet med att jag hamnade i dålig dager och förhållandet tull en person fick sig en rejäl törn som jag tror att aldrig lan repareras. ?
  Fy vad fräckt att först gilla en bild och sen ta bort det! Visst kan det ju gå av bara farten att man automatiskt gillar någons bilder och inlägg, men om det hela tiden är samma personer så nan börjar se ett mönster i det så är det ju för bedrövligt. Det är inte alltid jag själv hinner skriva en kommentar på de bloggar jag läser eller bilder jag gillar, ofta blir det bara att gå in och läsa lite snabbt om jag råkar få en liten stund för mig själv, men du vet att jag finns där och hejar på dig i alla fall! Ha det nu så bra och njut av de här sista dagarna före jul! (Och försök strunta i alla idioter som finns där ute, trots att jag vet att det kan vara svårt – kanske de läser ditt inlägg nu och får sig en tankeställare!) ❤

stats