90-tals vibbar | Saragunmarie - Mamma & matte. Kreativ & spontan. Överlevare & kämpe.

Saragunmarie – Mamma & matte. Kreativ & spontan. Överlevare & kämpe.

Annons

90-tals vibbar

IMG_20170811_175729_949

 

Idag klippte jag håret på Wilton, och visst skickas man tillbaka till 90-talet för en sekund då man kollar på denhär bilden? 👆 Ingen har väl glömt den klassiska pottfrillan som varannan kille rockade då. Jag tänkte fixa en busigare variant på pottfrillan åt Wilton, men jag insåg att jag nog måste ta bättre bilder en annan dag då han hålls still mer än en halv sekund åt gången. 😉

Jag klippte enbart lite längst ner för att få bort det tjocka i nacken och vid öronen. Upptill rörde jag inget, för vi väntar med spänning på om det börjar locka till sig då det blir tillräckligt långt.

Men alltså, jag är så kär i denhär killen. Även fast han orsakar håravfall åt pappa och gråa hår åt mamma.

 

IMG_20170811_182537_006

IMG_20170811_182537_012

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saragunmarie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats