1,5-års kontroll vid rådgivningen | Saragunmarie - Mamma & matte. Kreativ & spontan. Överlevare & kämpe.

Saragunmarie – Mamma & matte. Kreativ & spontan. Överlevare & kämpe.

Annons

1,5-års kontroll vid rådgivningen

Bosseheest-

 

Igår var det dags för Wiltons 1,5-års kontroll vid rådgivningen, och det var även första gången på ny rådgivning för oss. Jag trodde inte att vi skulle lyckas få en lika bra “pickatant” & läkare som vi hade i Nykarleby, men vi blev riktigt bra mottagna i Bennäs och allting kändes riktigt bra där också. Så hittills har vi bara bra erfarenheter av barnrådgivningen i båda kommunerna. Det är så roligt då man känner att folk faktiskt jobbar på rätt ställe. ☺

 

Vi har en stor & duktig kille på 85,2cm och 13,96kg för att va exakt. Både längd- och viktkurvan går brant uppåt och det är ju helt rimligt med tanke på hans föräldrar. 😉 Allting såg riktigt bra ut och än en gång fick jag pusta ut. Han vägrade att visa sitt pincettgrepp, men det kunde jag intyga att han använder jämt, så ingen fara med det.

 

Han har kommit ur den jobbigaste perioden nu (halleluja!) och är gosigare än nånsin. Han vill ofta va i famnen och mysa. Igårkväll då vi skulle sova så kröp han riktigt intill mig och låg och drog sin hand försiktigt över min kind. 😍😭 Det är ju såna gånger man smälter totalt och hjärtat exploderar av kärlek. ❤

Han har även fått ett nytt smeknamn – Kommandoran, för han går och ger befallningar åt oss i tid & otid. Igårkväll sprang han in i sovrummet och hämtade kudden och kom fram till mig och sa så bestämt en liten 1,5-åring bara kan – “nanna!”. Jag brast ut i skratt och gick in till köket och värmde mjölk åt chefen och gjorde oss klara för natten.

 

..så förutom att nattningarna tar upp till 4 timmar vissa kvällar så känns det som att jag & Wilton äntligen spelar i samma liga igen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saragunmarie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Milla

    Skönt att det vänt till det bättre nu! Hoppas nattningarna börjar gå smidigare också så småningom! Här är det fortfarande svårt att få vår buse att sova på dagen, kan ta över 2 tim vissa dagar, men annars tycker jag nog också att det kanske gått bättre nu den senaste tiden så det håller väl på att vända till det bättre här också. Det kommer ju alltid ett och annat bakslag men det får man räkna med.
    Härligt med trevlig och kunnig personal som verkligen jobbar på rätt ställe! Vår rådgivningstant är också bra, trots att någon påstod hon var omständig, men jag har inte alls uppfattat henne så. När vår egen rådgivning har stängt (jul, sportlov, påsk, sommarsemester) ska vi till en annan större rådgivning men det har också gått bra trots att det varit annan personal där. Om 2 veckor ska vi på 1½ årskontroll. Vart har tiden tagit vägen?!

  2. Anonym

    Bra när dom äter och växer ♡ vi har en 2 åring på ca 15kg fasst jag själv är “underviktig” eller enligt min längd sku ja väll borda väga mera.. så int har de alltid nånting med att göra hur föräldrarna ser ut. Ni e alla heeelt perfekta ♡♡♡♡

Annons
stats